BOOK OS TIL DIT ARRANGEMENT

Det tager kun 2 minutter og er 100% uforpligtende.

Vores ambitioner

Vores formål er, at bringe god kvalitets kaffe ud til folket. Dette sørger vi for via vores mobile kaffebarer, vi kommer rundt i landet med.

Vi startede kun med kaffe, men siden har vi oplevet, at folk efterspørger andre ting såsom friskpresset juice, kage og bagels. Derfor har vi valgt, at vi også kan tilbyde dette.

Alt vi servere hos Kafferisteriet er selvfølgelig af højeste kvalitet, lige fra vores maskiner til de friske råvarer.

Vi går også op i, at drive en bæredygtigt virksomhed som forudrener så lidt som muligt, og tilbyder alt økologisk hvis dette ønskes.

Hos os er kunden i centrum, det vil sige, at vi gør alt vi kan for I, får den bedste mulige oplevelse når i booker en uddannet barista hos Kafferisteriet.

Vores mål

Hos Kafferisteriet har vi altid sagt, at intet er godt nok hvis det ikke er det bedste. Dette budskab har vi altid i tankerne.

Vores målsætning er, at blive Danmarks førende inden for mobilekaffebare. Det kommer dig til gode som kunde ved Kafferisteriet, forstået på den måde, at vi altid vil gøre alt for, at servicere Dig som kunde.

Kafferisteriets historie

Kafferisteriet startede i 2009 som et iværksætter projekt med mobilekaffebarer.

Siden hen har vi serveret kaffe til mange arrangementer. Blandandet har vi haft fast kaffebar i Munkemose, ved den Fynske opera som dog er lukket igen, da der skulle renoveres i den Fynske Opera.

Idag beskæftiger vi 5 ansatte som står klar til, at komme ud og servere lækker kaffe, vores baristaer er altid godt uddannet og trænet i at yde den bedste service .

Vi bruger altid friskristet kaffe, som gør I altid får den bedste oplevelse. Vi er også i eksperter i, at lave friskpresset juice. Kunne i tænke Jer noget sødt har vi et samarbejde med Odense Chokoladehus, som levere lækre kager, flødeboller og meget mere vi kan medbringe.

Skal du holde et arrangement?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde Jer.

Udover god kaffe, tilbyder vi også, at lave friskpresset juice på en af vores populære slowjuicere, der sørger for, at de vigtige vitaminer ikke går til spilde. Skal du virkelig forkæle dine nærmeste eller ansatte, så kan vi også lave frisksmurte Bagels.